Presentatie | Netwerken | Opleiding | Training | Workshop | Referral | Netwerk


Home Opleidingen & Presentaties Data & Prijzen Hun ervaring Wie zijn we? Artikels & Pers Netwerk & referral tools Contact
Boek/CD Thuiscursussen Open cursus Gratis e-course Gratis tips Lees de blog  

Presentatie | Netwerken | Opleiding | Training | Workshop | Referral | Netwerk

Gratis E-course Netwerken

Wat is een e-course?

Naast de "gewone" netwerk- en referral trainingen, workshops en presentaties die "live" en samen met andere mensen worden beleefd, is er nu ook een cursus die via e-mail wordt verstuurd. Deze is opgedeeld in "hapklare" stukken en worden je met een bepaald tijdsinterval toegestuurd via e-mail.

In het geval van deze e-course rond netwerken bestaat de e-course uit 18 onderdelen of netwerk tips waarvan je er om de 3 dagen één krijgt bezorgd in je e-mailbox. Op twee maanden tijd heb je dus al een korte introductie cursus netwerken achter de rug!

Waarom een gratis netwerking e-course?

Heel wat mensen hebben moeite met één of ander aspect van netwerken. Dat is ook de reden waarom deze website is opgezet en waarom het team van Networking Coach netwerk cursussen, netwerk opleidingen, netwerk workshops alsook presentaties over netwerken geeft.

Niet iedereen heeft echter de kans om een netwerk cursus of opleiding rond netwerken te volgen. Anderen zijn zich niet bewust van de soms kleine subtiliteiten die het verschil kunnen maken tussen het succesvol leggen en onderhouden van contacten en het weggooien van tijd en moeite anderzijds.

Om hier een eerste antwoord op te geven en om iedereen de kans te geven zelf al iets te doen rond de basics van netwerken, heeft Jan Vermeiren, de oprichter van Networking Coach, een e-course netwerken ontwikkeld.

Opgelet: deze e-course behandelt enkele fundamenten van netwerken en basis inzichten m.b.t. hoe een relatie op te bouwen met mensen, hoe met mensen te netwerken op een receptie of ander evenement en hoe succesvol te zijn met LinkedIn. Dit zijn slechts fracties uit de boeken en onze opleidingen.

Schrijf je in op de e-course

Om je netwerk kennis al snel up te daten via deze GRATIS e-course, dien je enkel hieronder je naam, land en e-mailadres in te vullen:

Opmerking: vaak komen de e-mails niet toe bij Telenet- of Skynet-adressen. Gebruik voor alle zekerheid een ander e-mailadres!

Zorg er tevens voor dat je het emailadres connect-with-us@networking-coach.com in je whitelist (de lijst met emailadressen die je toelaat om je emails te sturen) opneemt om de email te ontvangen.

Voornaam (*)

Achternaam (*)

Land (*)

E-mail adres (*)

(*): verplicht veld

Schrijf mij ook in op de gratis maandelijkse elektronische netwerk tips.
Houd mij tevens op de hoogte van de open netwerk trainingen, evenementen en ander interessant netwerk-nieuws.
Je kan op elk moment terug uitschrijven.

Wij verkopen of verhuren NOOIT je gegevens. Je kan op elk moment terug uitschrijven.


Copyright 2004-2014 Networking Coach - Gratis e-course netwerken - netwerk cursus - netwerk opleiding