Presentatie | Netwerken | Opleiding | Training | Workshop | Referral | Netwerk


Home Opleidingen & Presentaties Data & Prijzen Hun ervaring Wie zijn we? Artikels & Pers Netwerk & referral tools Contact
Boek/CD Thuiscursussen Open cursus Gratis e-course Gratis tips Lees de blog  

Presentatie | Netwerken | Opleiding | Training | Workshop | Referral | Netwerk

Networking Coach

Wie zit er achter Networking Coach en waarom helpen ze mensen en organisaties beter netwerken?

Networking Coach - Bert Verdonck, Netwerken, netwerking, netwerk en Referrals, LinkedIn

Bert Verdonck is de General Manager voor de afdeling Professional Development & Training binnen Scredible, waar Networking Coach onder valt.

Bert is de auteur van "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken (2de editie)", de "Kleine LinkedIn voor Dummies" en de "Kleine WhatsApp voor Dummies". Daarnaast is hij co-auteur van verscheidene andere boeken, bv. Your Book in 100 Days, 175 Lifehacking Tips en The Wealth Garden.

Bert is tevens gastdocent bij de Kingston Business School in London (UK), AMS (BE), Maastricht University (NL) en TEDx spreker.

 

Networking Coach - Jan Vermeiren, Netwerken, netwerking, netwerk en Referrals, LinkedIn

De naam van de oprichter van Networking Coach is Jan Vermeiren.

Jan is de auteur van de netwerk boeken "Let's Connect!" en "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken", de CD "Let's Connect op een evenement.", de Everlasting Referrals Home Study Course en de Networking Box.

Jan is tevens de oprichter van Soul Business, waar hij nu voltijds actief is. Sinds 2014 heeft Bert samen met een buitenlandse partner Networking Coach overgenomen van Jan.

 

 

 

 

Bert en zijn team worden regelmatig over de onderwerpen netwerken en referrals geinterviewd door o.a. de Belgische televisie (de Zevende Dag, Lichtpunt), Forbes, AD, Vacature, Sales Magazine, de Tijd, Bizz, Jobat, het Parool en het Ingenieursblad.

De Amerikaanse versie van "Let's Connect!" en "Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken" waren trouwens best sellers op Amazon. Jan is de eerste Belgische auteur die daarin geslaagd is. In Nederland behaalde het laatste boek de nummer 1 positie op de website van Managementboek.nl.

 

Naast Bert is er nog een heel netwerk van trainers, acteurs en coaches die worden ingeschakeld afhankelijk van de grootte van de groep en de aard van de situatie.

 

Waarom nu deze focus op Netwerking?

Bert heeft zowel in zijn professionele carrière als in zijn privé-leven gemerkt dat veel mensen zoeken naar middelen om meer succesvol te zijn (waarbij je zelf mag bepalen wat voor jou “succes” is).

De meeste mensen en organisaties kijken echter straal over datgene dat vlak voor hun ligt (de netwerken waartoe ze behoren) en zoeken naar dure en complexe oplossingen. Door even stil te staan bij deze netwerken, door hen in kaart te brengen en vervolgens direct actie te ondernemen kan ieder persoon en iedere organisatie onmiddellijk grote stappen voorwaarts zetten.

Het team van Networking Coach geeft je daarenboven tips en advies hoe je op een gemakkelijke en plezierige manier met je contacten omgaat, al dan niet gebruik makend van de standaard software die voor elk van ons ter beschikking staat.

Netwerking kan dus én fun én meer succes betekenen !

 

Wat maakt Networking Coach anders dan andere opleidingsinstituten?

Anders dan bij andere trainingsinstituten wordt er enkel op de onderwerpen netwerken en referrals gefocust (maar we brengen je met plezier in contact met de specialisten op hun vakgebied uit ons netwerk).

Daarnaast krijgen de deelnemers naast tips, advies en hulpmiddelen waar ze direct in de praktijk mee aan de slag kunnen ook begeleiding vooraf, tijdens en na de opleiding of advisering via telefoon, e-mail en internet. Dit is wat wij onder "coaching" verstaan. Dit is dus iets anders dan louter één-op-één begeleiding.

Het gevolg van deze aanpak is dat de deelnemers er zo zeker van zijn dat ze het geleerde ook écht in hun dagelijks leven kunnen en gaan toepassen. Zo krijg ze meer succes in hun professioneel en privé- leven als persoon en betere bedrijfsresultaten als organisatie.

Leuk weetje: als gevolg van de opgebouwde expertise m.b.t. online en offline netwerken, heeft LinkedIn Networking Coach gekozen als eerste wereldwijd gecertificeerde LinkedIn Training partner voor hun LinkedIn Live sessies.

 

 

Connecteer met ons via de Global Networking Group op LinkedIn


Copyright 2004-2014 Networking Coach | Bert Verdonck | Referral | Netwerken