Presentatie | Netwerken | Opleiding | Training | Workshop | Referral | Netwerk


Home Opleidingen & Presentaties Data & Prijzen Hun ervaring Wie zijn we? Artikels & Pers Netwerk & referral tools Contact
Ervaar je ook deze moeilijkheden? Netwerken, ook voor jou! Getuigenissen Referenties
Boek/CD Thuiscursussen Open cursus Gratis e-course Gratis tips Lees de blog  

Presentatie | Netwerken | Opleiding | Training | Workshop | Referral | Netwerk

Wat vonden de deelnemers er van?

 

Een paar woorden van een deelnemer aan een voorbije workshop of training zeggen veel meer dan alle andere pagina's op deze website samen. Daarom worden zij even aan het woord gelaten, ofwel schriftelijk ofwel via een "video testimonial".

Bezoek ons YouTube kanaal voor enkele video getuigenissen m.b.t. netwerk- LinkedIn of referral opleidingen.

 

"Wie heeft nu behoefte aan networking?", was mijn eerste reactie toen ik werd attent gemaakt op de netwerking workshop van de Networking Coach. Toch bleek mijn vooroordeel ongegrond want al snel bleek dat mijn eigen netwerk zijn geheimen vlugger prijs kan geven als ik er af en toe tijd in investeer (beheren, onderhouden, uitbreiden). De coaching, tips & trics achteraf hebben me hierbij goed geholpen."
Jan De Vooght, Regional Manager North & West Africa - Siemens ICN Enterprise Networks (Telecom)

 

"De netwerk training was voor ons management team absoluut een eye opener en zit vol praktisch tips. Het gaat veeleer om “geven” en het “delen van informatie” met anderen, m.a.w. waarde toevoegen voor anderen. Het krijgen volgt later vanzelf. Het leert je om integer om te gaan met wat soms een negatieve bijklank heeft."
Bart Sneyers, General Manager België, Nike (Sportswear)

 

“De Everlasting Referrals training heeft ons sterk geďnspireerd. Ondertussen hebben we niet stil gestaan: verschillende ideeën geďntegreerd in onze nieuwe website, kaartjes, brochures en verwoording sticky story; vanaf september newsletter, wat gratis aanbieden; en lid van een paar nieuwe clubs. We vinden de training m.a.w. direct en concreet toepasbaar. Dank daarvoor.”
Paul van der Steen, Managing Director MCN (Supply chain en Operations Consulting & Implementatie)

 

"We gaan ervan uit dat we weten wat netwerken is, maar deze workshop toont duidelijk aan op welke punten je jezelf en je organisatie kan verbeteren en op een hoger en intelligenter niveau van netwerken te brengen. Al was het maar voor enkele praktische tips om beter namen te onthouden, of om de aandacht voor deze belangrijke onrechtstreekse manier van verkopen te verhogen, raad ik anderen aan om deze cursus te volgen".
Sven Marinus, Director, Accentiv' Accor Services (Incentives)

 

"Deze workshop is een zeer nuttige tijdsinvestering om twee redenen : enerzijds wordt er op een professionele én originele manier de fundamentele inzichten van networking meegegeven, interactief en boeiend (wat de aandacht houdt, zeker na een vermoeiende dagtaak) en anderzijds omdat de netwerkmogelijkheden die avond zelf al, onder de aanwezigen, worden gestimuleerd en resultaten hebben !"
Greet Pipijn, Managing Director, Emotionele Intelligentie Instituut (Opleidingen)

 

"Netwerken, iedereen doet het maar weinigen doen het professioneel. Jan gaf me een totaal nieuwe kijk, een nieuwe attitude "Sharing is growing". Resultaat voor iedereen, welke functie u binnen een organisatie ook uitoefent."
Jan De Boeck, aankoper Alcon en freelance trainer (Pharmacie)

 

"Erg interessante workshop over verschillende elementen van netwerken. Ik ben me bewust geworden van nieuwe netwerkmogelijkheden en ben ze reeds in de praktijk aan het toepassen. Zeer nuttig om op korte termijn je eigen netwerk te activeren en uit te breiden."
Cyriel Kortleven, Office Manager COCD (Training en advies)

 

"De uitwisseling van ervaringen op netwerkgebied met de andere deelnemers sprak mij erg aan. Het was verhelderend te merken dat we met dezelfde problemen en vragen zitten. En dat we er oplossingen voor vonden door er samen met de andere deelnemers en Jan Vermeiren over te praten. Daarnaast vond ik de afwisseling tussen de kennisoverdracht en interactie heel aangenaam. De tijd was voorbij voor ik het wist. Een aanrader !"
Bert Verdonck, zaakvoerder Bioptimo (Biometrie)

 

"Netwerken hoeft geen zware opdracht te zijn, als je met de juiste intentie contacten probeert te leggen. Ik heb vooral veel gehad aan het opstellen van het actieplan. En de "wakkerschudders" die je ontvangt na de workshop helpen je om netwerken zeker niet uit het oog te verliezen."
Inge Dom, HR Business Partner Alcatel (Telecom)

 

"To the point, overzichtelijk en in een aangenaam seminar verpakt, dit is hoe ik de netwerktraining zou omschrijven. Ook het feit dat je niet schroomt om ervaren business-mensen te corrigeren en aan te vullen, vind ik een sterk argument om iedereen deze netwerktraining aan te bevelen. Succes en "men zegge het voort" en wat mij betreft kan je op dit laatste alvast rekenen !"
Harry Van Hest, zaakvoerder Harpo (Presentatoren, Animatoren, Evenementen)

 

Na de netwerk training die we bij ons in het bedrijf gevolgd hebben, ben ik veel intensiever met networking bezig ben dan vroeger en het werpt nu al zijn vruchten af! Ik bouw mijn netwerk bewuster uit, ik sta meer open om anderen te ontmoeten of mee te praten en ik neem actiever en regelmatiger deel aan evenementen waar ik dan dezelfde mensen begin tegen te komen waarmee ik dan mijn professionele relatie gemakkelijk mee kan uitbouwen. Netwerken werkt!"
Saskia Delaplace, Regional Account Manager van één van de grootste mobiele telecomoperators in België (Telecom)

 

"Deze workshop heeft mij een heel andere kijk gegeven op networking en wat ik hieronder dacht te verstaan. Sociaal zijn en mensen kennen is zeker en vast nog geen goede networking! Met de praktijkvoorbeelden wordt dit al snel duidelijk. Professionele networking vraagt enige inspanning in de manier van denken maar samen met de tips en trics kan deze onmiddellijk in de praktijk omgezet worden, met resultaat ! "
Michele De Saedeleer, ExxonMobil (Petrochemie)

 

Deze reactie is van iemand die geen training heeft gevolgd, maar Jan ontmoette tijdens een evenement.

"Beste Jan,
Ik wilde je graag bedanken, want jou in actie zien heeft me doen inzien hoeveel zinloze vooroordelen ik nog steeds heb over alles wat onder de ruime noemer ‘verkopen’ valt – inclusief netwerken, want ik als een van de ergste vormen zag: het verkopen van mezelf...
Maar toen ik jou dus bezig zag gisteren, besefte ik dat het ook anders kan. Dat het eigenlijk gaat over oprechte belangstelling voor anderen – en dat wanneer je de juiste instelling hebt, het leuk, oprecht én nuttig kan zijn.
Dus bedankt om me even te laten zien waar het wél om gaat – om het in Covey terminologie te zeggen: je hebt een paradigma shift bij me veroorzaakt!"
Cathy Gemis, Assistant Manager, Training & Development Europe, Bridgestone Europe

 

Twijfel je nog om aan een workshop of training deel te nemen? De deelnemers die hierboven aan het woord waren, willen je graag over hun ervaring vertellen. Neem even met contact op met de Networking Coach en dan krijg je hun contactgegevens.


Copyright 2004-2014 Networking Coach | Training | Opleiding | Cursus | Workshop | Netwerken | Getuigenis